Όταν η φαντασία γίνεται τέχνη

Ο χώρος πολιτιστικής εκπαίδευσης Ar tLab, αντλεί την δημιουργία του από την ανάγκη προσφοράς πολιτισμού και εικαστικής παιδείας στον κάθε ενδιαφερόμενο επίδοξο δημιουργό. Είναι κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα διδασκαλίας, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ηλικία που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την τέχνη.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους καλλιτέχνες πτυχιούχους Ανώτατων Σχολών Καλών Τεχνών και της Αρχιτεκτονικής.

Κοντά μας θα έλθετε σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης, και θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις έμφυτες δημιουργικές σας δυνάμεις.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την προετοιμασία σας για τις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών, την Αρχιτεκτονική και τα ΤΕΙ, καθώς και την δημιουργία "Portfolio" για καλλιτεχνικές σπουδές στο εξωτερικό.

Σημειώνουμε ότι η επιτυχία των σπουδαστών μας στις εισαγωγικές εξετάσεις των Α.Σ.Κ.Τ. Αθήνας και Θεσσαλονίκης είναι πολύ υψηλή.
Ακόμα σπουδαστές μας αριστεύουν στο αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Ιδιαίτερο μέλημά μας είναι η καλλιέργεια της έμφυτης ανάγκης για δημιουργία των παιδιών, με την επαφή τους με όλες τις τέχνες, τα υλικά και τα είδη των εικαστικών τεχνών.

Στο τμήμα Βυζαντινής Αγιογραφίας διδάσκονται οι παραδοσιακές τεχνικές που η παράδοση αιώνων της εκκλησίας μας καθιέρωσε.

Ακόμα στα Σεμινάρια Τέχνης παρέχεται η δυνατότητα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης κυρίως σε θέματα εφαρμοσμένων εικαστικών τεχνών, όπως κεραμική, ψηφιδωτό, βιτρώ, κ.λ.π.

Το Εργαστήριό μας λειτουργεί όλο το χρόνο και οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους ανάλογα με τα τμήματα.

Αναγνωρίζοντας την οικονομική στενότητα των ημερών κάνουμε μεγάλες προσφορές και ευκολίες στα δίδακτρα. Ειδικές τιμές σε πολύτεκνους και άνεργους.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες αυτές, το Εργαστήριο Καλών Τεχνών ArtLab είναι ένας δυναμικός χώρος τέχνης και πολιτισμού. Σε συνεργασία με Πολιτιστικούς φορείς, διοργανώνουμε εκθέσεις Εικαστικών Τεχνών, λογοτεχνικές βραδιές, καθώς και ομιλίες γύρω από θέματα τέχνης και πολιτισμού.